Speciaal Aanbod: Geldig tot Oudejaarsavond 23.59 
 Wil je binnen één dag RUST IN HUIS?
Het is kerstvakantie en je puber hangt al urenlang op de bank te Netflixen.  

En blijft normaal gesproken de schooltas twee weken onaangeraakt in de hoek van de kamer liggen, nu lijken de school en de komende proefwerkweek door de lockdown verder weg dan ooit. 

Dat geldt dus ook voor de planningen die nog moeten worden gemaakt...

Je puber maakt zich geen enkele zorgen. Die vermaakt zich opperbest met het kijken naar zijn/haar favo-serie. 


Jij  wilt nu eigenlijk ook niet over het H-woord beginnen, want je weet dat het dan gelijk gedaan is met de rust in huis. 

Maar ondertussen vraag je je af hoe je puber de deadline voor het inleveren van het boekverslag moet gaan halen, omdat je weet dat hij/zij er nog niet aan is begonnen... 

De vorige keer heb je zelf op het allerlaatste moment het probleem opgelost door met de zweetdruppels op je voorhoofd nog een paar hoofdstukken te schrijven.

En dat voor de zoveelste keer, maar je beseft dat je puber toch ook echt zelf moeten leren om op tijd te beginnen met zijn/haar opdrachten. Nu voelt het vaak of jij voor de 2e keer de middelbare school moet doen...

Deze keer wil jij je er echt niet meer mee bemoeien, want thuiswerken met een puber in huis is al een uitdaging op zich. 

Voel jij je ook een koorddanser die het wankele evenwicht tussen 'rust' en 'strijd' elke dag weer probeert te bewaren? 

Je weet dat je puber slim genoeg is, maar ...
Soms sta je te kijken hoe ongelooflijk intelligent en creatief je zoon/dochter kan zijn. Sinds kort heeft je puber ook een bijbaantje en daar zijn ze ontzettend tevreden over zijn/haar inzet. Altijd op tijd, spullen op orde, beleefd. Je vraagt je af en toe werkelijk af of ze het over jouw kind hebben, maar stiekem ben je ook supertrots. Je vraagt je alleen af waarom je kind dan ook niet op tijd kan beginnen aan het huiswerk of opdrachten stelselmatig te laat inlevert.

Je puber doet waarschijnlijk hard zijn/haar best om alles te doen wat van hem/haar wordt verwacht op weg naar de volwassenheid.  Maar die weg is is vaak geplaveid met vele hobbels. Natuurlijk wil jij ook graag dat je puber leert om zelf zelfstandig aan de slag te gaan met het schoolwerk, zodat jij daar niet als een soort politieagent achter aan hoeft te lopen. Maar tot nu is dat nog niet gelukt...

Soms zou je willen dat er een soort wondermiddel bestond, een pil of een spray die er in één klap voor zorgt dat je puber al zijn/haar huiswerk supersnel heeft gedaan. Dat wondermiddel kan ik je niet geven, maar ik kan het huiswerk maken en leren wel veel gemakkelijker maken.
Daar gaat mijn e-book over, zodat je puber zelf aan de slag gaat en jij rust hebt.

Wil jij ook dat jouw puber zelf aan de slag gaat?  
Jaah! Dat wil ik!
E-book Huiswerksucces
De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Studietips


 • Planningen


 • Leer- en geheugentechnieken

 • Mindmappen

 • Studerend Lezen


 • Ideale werkplek
Wie ben ik?
Mijn naam is Brigitte Lebbink-Burmanjer en ik ken die gevoelensfrustratie. Als moeder van een zoon en een dochter ben ik ervaringsdeskundige.

Mijn kinderen zijn slim genoeg. Soms stond ik er ook echt van te kijken hoe ongelooflijk inventief en gedisciplineerd ze konden zijn, vooral als het ging om hun bijbaantje.

Je vraagt je dan echt af waarom diezelfde kinderen het uitstellen van huiswerk tot een KUNST hebben verheven.
Ook ik heb vaak op het allerlaatste moment nog een licht overspannen kind geholpen met zijn opdracht.

Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee om het probleem van mijn pubers last minute op te moeten lossen. Ik besloot hen gewoon te laten leren van hun ervaringen. Een keer een onvoldoende halen voor een werkstuk is tenslotte geen ramp. Het roer ging vanaf dat moment om.

Natuurlijk moesten er nog steeds opdrachten worden gedaan en dat ging met ups en downs, maar ik voelde het niet meer als mijn verantwoordelijkheid. De oplossing was eigenlijk zo simpel. Ik had alleen mijn gedachten veranderd.
Het resultaat: geen frustratie, maar RUST!
Wat andere ouders zeggen...    
'De derde klas was een complete terugval. Volgens de mentor van onze dochter Flo zat het er wel in, maar kwam het er niet uit. Ze heeft toen alle tips die Brigitte in haar e-book Huiswerksucces gaf, opgevolgd. Vanaf dat moment ging het leren veel beter en gemakkelijker. Haar cijfers vlogen omhoog! 
Jori, moeder van Flo. (15)
We hebben het e-book Huiswerksucces besteld, omdat ik merkte, dat het leren en maken van het huiswerk lastig was voor mijn zoon Mark.
Na het lezen van de eerste tips was hij direct al enthousiast. Met kleine aanpassingen in zijn leeraanpak ging het direct al de goede kant op. Zijn motivatie nam toe en huiswerk maken is daarna nooit meer een issue geweest bij ons in huis.
Leanne, moeder van Mark (12 )
Onze dochter Laura wist niet hoe te leren en waar te beginnen. Dit vertaalde zich naar tegenvallende resultaten en haar zelfvertrouwen wat helemaal weg. Louise leerde met behulp van de tips in het e-book Huiswerksucces stap-voor-stap huiswerk aan te pakken op een visuele manier. Dat werkte voor haar! Ook de tips over de planningen zijn echt heel waardevol. Ik zou het e-book aan iedere ouder aanbevelen.
Tanja, moeder van Laura (14) België. 
Eén van de GROOTSTE belemmeringen voor schoolsucces is dat pubers niet weten dat ze leren kunnen LEREN. Ze blijven het daarom doen op een manier die niet voor hen werkt, waardoor de uitkomst ook hetzelfde is ...

Hoeveel gemakkelijk zou het zijn als je puber precies weet hoe hij/zij zijn huiswerk moet aanpakken? Precies die tips krijgt die direct voor resultaat zorgen bij het plannen, organiseren en leren?  

Die 365 dagen per jaar zorgen voor grip op de huiswerkaanpak, waardoor er RUST in het hoofd ontstaat en daarmee in huis.

En het mooiste is dat dit GEEN EXTRA OEFENTIJD kost! Alle tips en technieken uit het e-book  kunnen direct worden toegepast op het dagelijkse huiswerk!

E-book Huiswerksucces (t.w.v. €19,95)
In het E-book Huiswerksucces ontdekt je puber binnen één dag alle tips en technieken die je nodig hebt om het huiswerk te plannen, organiseren en leren en dat zonder extra tijdsinvestering. Alle tips en technieken worden stap-voor-stap beschreven. Iedereen kan die zonder hulp uitvoeren, dus ook jouw puber!  
Een korte samenvatting. Dit staat er allemaal in het e-book.

 • Concentreren Kun Je Leren: waardevolle Tips voor een Huiswerk- en Studieboost.

 • Overzicht Dag-, Week-en Proefwerkplanningen.

 • Leer-en Geheugentechnieken gebaseerd op Wetenschappelijk Onderzoek.
  (waarde €48)

 • Direct Toepasbaar Plan van Aanpak Studerend Lezen 
 • Mindmappen: snel, leuk en slim Leren met behulp van beide hersenhelften.

 • Challenge Clean-Up-Your-Room: in 7 gemakkelijke stappen naar een georganiseerde werkplek.

 • Dagelijks Plan van Aanpak Huiswerk Maken

  Totale waarde : €171,-
  Maar voor deze week kun je dit allemaal krijgen...
Voor €9,95

  Eigenwijs Leren Dyslexie-en Beelddenkspecialist

  Merelplantsoen 22

  2371 NW Roelofarendsveen

  071 - 331 20 75

  brigitte@eigenwijsleren.nl

  www.eigenwijsleren.nl

  KvK: 27364731

  Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
  Loading..