Je download is naar je in inbox verstuurd. Voordat je gaat, bekijk dit speciale aanbod. 
 Wil je binnen één dag RUST IN HUIS?
Ontdek de Snelste Technieken Om Huiswerk Te Plannen En Te Organiseren in Minder Dan 1 Week... Zelfs Als Je Alle Huiswerktrainingen al hebt geprobeerd. 
Ik weet genoeg, Brigitte. Ik doe mee met de Huiswerk-Controle-Terug Training
o Je voelt haast de frustratie als je puber aan het huiswerk moet beginnen. 

Je vraagt je vertwijfeld af je zoon/dochter het ooit gaat redden, als je struikelt over de tas die bij de voordeur ligt.

Een tas vol huiswerkopdrachten die nooit op tijd ingeleverd gaan worden zonder jouw hulp.


En dat voor de zoveelste keer...

Je neemt je iedere dag voor om de huiswerkstrijd niet meer aan te gaan.

Je loopt vaak op eieren, want het opvoeden van een puber kan zelfs in de beste omstandigheden een hele zware klus zijn. 

Heb jij  het gevoel dat de worsteling om de voortdurende huiswerkproblemen met je puber te overwinnen, aanvoelt als een niet te winnen dagelijkse strijd? 
Je weet dat je puber genoeg talenten heeft...

Iedereen in je omgeving zegt dat je puber genoeg talenten heeft, ook de docenten. Maar jij hebt vooral te maken met het talent van je  zoon/dochter om huiswerkopdrachten en schoolspullen om de haverklap kwijt te zijn.
“Waar is je wiskundeboek?" Waar is je huiswerkopdracht voor biologie?”
Daarop heeft je puber geen antwoord, behalve dan misschien: “Nou, gewoon kwijt!”

Soms ben je gewoon ten einde raad. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets lijkt echt te helpen. En daar komt nog bij dat kinderen van collega’s, vrienden of klasgenoten dit soort problemen allemaal niet of in ieder geval in veel mindere mate te hebben en dat frustreert je nóg meer.

Je vraagt je voortdurend af waarom het bij jouw thuis allemaal zo moeizaam verloopt en vooral wat je dan wél moet doen om verandering te brengen in de situatie. Het antwoord daarop heeft te maken met de ontwikkeling van de vaardigheden. Misschien ontbreekt het je puber niet aan de wil, maar simpelweg aan de juiste leer- en organisatievaardigheden. Je zoon/dochter heeft geen huiswerksysteem, geen plan van aanpak. 
Ben jij op zoek naar een snelle manier waardoor er wel een systeem in het huiswerk van je puber zit? 
Mij naam is Brigitte Lebbink-Burmanjer en ik ken het gevoel. Als moeder van een zoon en een dochter ben ik ervaringsdeskundige. Mijn kinderen zijn slim genoeg. Soms stond ik er echt van te kijken hoe ongelooflijk creatief en gedisciplineerd ze konden zijn, vooral als het ging om hun bijbaantje.

Je vraagt je dan echt af waarom je kind stelselmatig te laat begint met huiswerkopdrachten. Zeker als het gaat om lange termijn opdrachten, zoals werkstukken.

Je vraagt je ook af waarom je kinderen jouw hulp echt niet op prijs stellen. Ook niet als je van mijlenver ziet aankomen dat het mis gaat. (En dat zie je helaas heel snel met mijn professionele achtergrond). Hoe vaak ik ook de opmerking: "We zitten nu niet meer op school!" hebt gehoord...Als ik dat had geturfd en elke keer een euro in een potje had gedaan, dan was ik nu bijna miljonair geweest.

Tot ik mezelf de vraag stelde: "Waarom ga ik de strijd eigenlijk aan?" Ik realiseerde me dat het alleen maar frustratie opleverde. Heel veel frustratie, zowel voor mij als voor mijn kinderen. Ik besloot het roer om te gooien. Niet door ze aan hun lot over te laten, maar door mijn eigen gedachten te veranderen.

Natuurlijk moest er nog steeds huiswerk worden gedaan, maar ik voelde het niet meer als mijn verantwoordelijkheid.
Het resultaat: geen eindeloze strijd meer en daarmee ook geen eindeloos verzet...

De rust in huis was weer teruggekeerd. 
Neem Katy, ook zij zag haar dochter Lisa dagelijks worstelen met het huiswerkMaar sinds Lisa bij mij een training heeft gevolgd, maakt zij het huiswerk elke dag zelfstandig. 

Het mooiste van dit alles? Als ik jouw puber dezelfde technieken leer, haalt hij/zij binnen enkele weken dezelfde resultaten. 
Maar Lisa is niet de enige....  
'De brugklas was een complete terugval. Volgens de mentor van onze dochter Lisa zat het er wel in, maar kwam het er niet uit. Brigitte heeft haar toen begeleid bij het 'leren leren'. Vanaf dat moment gingen haar cijfers met sprongen omhoog en kwam er wel uit wat erin zat!' 
Katy, moeder van Lisa (13)
'Mijn dochter Pip heeft de training gevolgd bij Brigitte. We hebben dit besloten, omdat ik merkte, dat het leren en maken van het huiswerk lastig was voor haar.
Na het volgen van de eerste les was ze direct al enthousiast. Ze merkte namelijk dat ze met kleine aanpassingen al een stuk in de goede richting kwam. Die hielpen haar niet alleen om gemakkelijker te leren, maar ook om orde te scheppen in haar leeromgeving.
Ik ben blij dat Pip nu veel beter weet hoe ze haar huiswerk moet aanpakken, maar waar ik vooral blij mee ben, is dat haar plezier in het leren weer terug is.
Anita, moeder van Pip (12)
'De training van Brigitte kwam als geroepen voor onze dochter Louise.  Ze wist niet hoe te leren en waar te beginnen. Dit vertaalde zich naar tegenvallende resultaten, wat een negatieve invloed had op haar zelfvertrouwen. Louise leerde van Brigitte stap-voor-stap en aan de hand van duidelijke instructies en voorbeelden haar huiswerk aan te pakken op een manier die voor haar betekenisvol was. Zo ontdekte ze woordjes leren helemaal niet zo moeilijk was, als ze tot voor kort wel dacht. Het is bovendien fijn om vast te stellen dat deze training ook het zelfvertrouwen een flink duwtje in de rug heeft gegeven'.
Lore Verhoeven, moeder van Louise (België)
Eén van de GROOTSTE belemmeringen voor schoolsucces is dat pubers niet weten dat ze leren kunnen LEREN. Ze blijven het daarom doen op een manier die niet voor hen werkt, waardoor de uitkomst ook hetzelfde is ...

Hoeveel gemakkelijk zou het zijn als je puber precies die technieken leert die direct voor resultaat zorgen bij het plannen, organiseren en leren?  

Die 365 dagen per jaar zorgen voor leersucces, waardoor er RUST in het hoofd ontstaat en daarmee in huis.

En het mooiste is dat dit kost GEEN EXTRA OEFENTIJD! Alle technieken kunnen direct worden toegepast op het huiswerk dat toch moet worden gedaan!

Huiswerk-Controle-Terug Training (t.w.v. €147)
In het Huiswerkstress Oplos-Systeem ontdekt je puber hoe je in binnen één week alle technieken die je nodig hebt om het huiswerk te plannen, organiseren en leren. In simpele, duidelijke en heldere stappen en dat zonder extra tijdsinvestering. (ook als je zoon/dochter niets weet van leer- en geheugentechnieken).  
Ik weet genoeg, Brigitte. Ik doe mee met de Huiswerk-Controle-Terug Training 
Als onderdeel van de Huiswerk-Controle-Terug Training  krijg je ook toegang tot: 
 • #Bonus 1 : Huiswerkboek "Huiswerkstress de Baas' met complete dag-en weekplanningen, mindmaps, vele studietips en trainingsschema's (waarde €59)

 • #Bonus 2: Complete Checklists die direct toepasbaar zijn op het huiswerk (waarde €39)

 • #Bonus 3: Activerende Schema's en Werkbladen (waarde €29)

 • #Bonus 4: Leer-en Geheugentechnieken gebaseerd op Wetenschappelijk Onderzoek
  (waarde €29)


 • #Bonus 5: Huiswerkstress Oplos-Systeem voor planning en organisatie van het huiswerk (waarde €49)
  Ik weet genoeg, Brigitte. Ik doe mee met de Huiswerk-Controle-Terug Training 
  Dus een korte samenvatting. Dit krijg je allemaal:

  • Huiswerkboek "Huiswerkstress de Baas'  (waarde €59)

  • Complete Checklists die direct toepasbaar zijn op het huiswerk (waarde €39)

  • Activerende Schema's en Werkbladen (waarde €29)

  • Leer-en Geheugentechnieken gebaseerd op Wetenschappelijk Onderzoek
   (waarde €29)

  • Huiswerkstress Oplos-Systeem voor planning en organisatie van het huiswerk (waarde €49)

   Totale waarde : €351,-
   Maar voor vandaag kun je dit allemaal krijgen....

   Voor 17,- 
  Nu inschrijven   

   Eigenwijs Leren Dyslexie-en Beelddenkspecialist

   Merelplantsoen 22

   2371 NW Roelofarendsveen

   071 - 331 20 75

   brigitte@eigenwijsleren.nl

   www.eigenwijsleren.nl

   KvK: 27364731

   Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
   Loading..