[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Training in het kort:

  • 6 lessen // 1 uur per week
  • vaste begeleider
  • kleine groep van 3 tot 5 leerlingen

Kinderen in groep 7 en 8 die vertrouwd willen raken met de vraagstelling van de opdrachten van de Entreetoets groep 7 of de Eindtoets groep 8 kunnen bij Eigenwijs Leren deelnemen aan de CITO-begeleiding.
Ze leren vraagstukken gestructureerd aan te pakken en ze herhalen de basisvaardigheden en de regels die daarbij horen. Ook oefenen ze met de specifieke aanpak van meerkeuzevragen, waarbij de nadruk wordt gelegd op het verwoorden van de stappen en regels.

Zelfvertrouwen

Het doel van de training is dat kinderen met vertrouwen de CITO-toetsen tegemoet gaan. Tijdens de CITO-begeleiding merken zij dat de CITO-toets niet méér is dan een herhaling van de basisschoolstof.

Naar de middelbare school

Het is van belang dat kinderen in het voortgezet onderwijs instromen op het niveau dat bij ze past. Eigenwijs Leren streeft ernaar dat leerlingen op de plek terecht komen waar zij thuishoren. Het is daarom uitdrukkelijk niet de bedoeling om leerlingen zodanig te trainen dat zij scores behalen die niet bij hun niveau passen.

[/fusion_text][fusion_separator style_type=”none” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”” top_margin=”10″ bottom_margin=”10″ border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][fusion_button link=”Http://www.eigenwijsleren.nl//contact” title=”” target=”_self” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Ja, ik wil meer weten over de CITO training[/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

meer leren?

Kijk eens naar de onderstaande artikelen.

>